Recensies

"Het leek net alsof de meiden van een partijtje terugkwamen, zo uitgelaten en vrolijk. Ze heeft het ook alleen maar over de leuke opdrachten gehad, het woord werken of oefenen is niet gevallen. Bijzonder vind ik dat."

dd499fdc-e658-4bf8-bb2a-d25b94f69337

"Het samenwerken met Chillleren is heel goed bevallen. Het is voor een school prettig om met een professionele externe partij in gesprek te gaan, die vanaf het begin flexibiliteit laat zien. Nicole Kroeze luistert goed naar de klant en geeft aan wat haar mogelijkheden zijn. Als je vraagt om buiten de gebaande paden te gaan, denkt zij daarover na en komt met een oplossing.

Nog veel belangrijker is het succes dat Chillleren bij de kinderen heeft. Er wordt goed naar de behoefte van de kinderen gekeken en naar de motivatie gezocht. Als je tijdens een werkmoment binnenkomt, zie je aan de gezichten van de kinderen dat zij betrokken zijn. Dat komt door de leuke en uitdagende opdrachten die zij krijgen en de goede pedagogische en didactische begeleiding.

Het kwam goed uit, dat wij Chillleren konden inzetten op NPO-gelden. Maar ik zou haar organisatie ook een plek willen geven als die extra gelden er niet zijn. Het is voor de kinderen de moeite waard om als school op zoek te gaan naar de benodigde financiële ruimte.

Nodig Chillleren uit en ga het gesprek aan. Dan voel je direct wat ik heb gevoeld.

Gejo Griffioen
interim-directeur WVS Onderwijs

 

"… vond het best wel spannend, maar kwam heel enthousiast en vooral erg trots terug! Het leren van nieuwe dingen en dan natuurlijk ook de manier waarop hebben haar erg enthousiast gemaakt. Met de vraag of zij nog een keer zou willen gaan, gaf zij dan ook aan er graag weer bij te zijn."

"In het najaar zijn mijn kinderen 2x bij Maartje geweest voor een tafelbootcamp. Van tevoren wisten ze niet zo goed wat ze moesten denken van de “bijles”. Maar toen ze zagen welke leuke elementen ze mochten gebruiken waren ze om. De loopladders, de bokszakken en alle vrolijke gekleurde sommen gaven ze motivatie om fanatiek te starten. Toen ik ze na een uur kwam halen, waren ze nog steeds enorm geconcentreerd en fanatiek bezig. Maartje en Nicole zijn ontzettend lief voor de kinderen en geven heel fijne begeleiding. Mijn kids hebben genoten en vonden het gewoon jammer dat ze een week moesten wachten tot de volgende bootcamp. Ze zijn echt gegroeid in hun zelfvertrouwen en daar doe je het voor. De tafels gaan ze nu zoveel makkelijker af. Het heeft het rekenen gewoon leuk gemaakt!"